Vorbasse Kro skal have et nyt look

Så snart vejret bliver til det skal Vorbasse Kro have en "make over".  Vorbasse Kro vil blive malet i lyse farver, hvidt og gråt og få nyt smart belysning m.m. Det fortæller Allan Jensen, som sammen med Maja Rotvig overtager Vorbasse kro den 1. april. Også indvendig vil der komme til at ske ændringer. Restaurationslokalet nedlægges og bliver til modtagelse/ekspeditionslokale for afhentning af diner transportable og take away.
Allan Jensen fortæller, at de forventer at åbne i midten af maj med et nyt koncept for Vorbasse Kro.

Konceptet ligner meget det, stedet var inden, det sidst i 60'erne blev til en kro, nemlig et forsamlingshus.
Du lejer lokalerne og får maden leveret fra køkkenet. Drikkevarer og servering står du selv for. Allan fortæller, at der allerede er godt gang i kalenderen til sensommer og efteråret.

Allan Jensen og Maja Rotvig har mange skønne planer for Vorbasse Kro. De vil holde fællesspisninger på nogle hverdage, musikaftener med spisning på udvalgte fredage og selvfølgelig fylde salen Mortens Aften.

Der skal ansættes to kokke til køkkenet og en person med det store overblik, der skal være ansigtet ud af til. Vedkommende skal modtage og aftale fester, passe på stedet og være til rådighed i krostuen, som selvfølgelig åbner igen.

Allan Jensen og Maja Rotvig har stor erfaring og et rigtig godt ry fra Ansager, hvor de driver et storkøkken, Cafeen og Møllen. Pt. laver de mad til 1000 personer ugen. Inden coronaen var det 3000 personer om ugen.

Allan siger, at de glæder sig  meget til at få gang i kroen og at de vil være aktive i Vorbasse. Allan fortæller at Vorbasse kan takke Jane og Brian for, at stedet fortsætter som forsamlings- og madsted. Der var andre og bedre tilbud, som ville forvandle stedet til lejligheder. - Tak Jane og Brian!