Petanquebanerne taget i brug efter renovering.

I den forgangne uge (uge 25 2020) er petanque spillerne også kommet i gang med at spille igen. Klubbens petanquebaner har i længere tid ikke været særlig indbydende, men de sidste par uger har vi knoklet med at fjerne ukrudt og lægge et nyt lag stenmel. Banerne er blevet tromlet og vandet, for at gøre dem faste i overfladen. De er stadig en smule bløde i overfladen, men nu er de taget i brug, og så retter det sig forhåbentlig det næste stykke tid.

I Vorbasse har vi 5 petanque baner. Der er 2 i parken som passes af kommunen, og så har Vorbasse Krocket & Petanque Klub 3 baner i forlængelse af klubhuset. I klubben har vi også kugler, og hvad der ellers hører til. Benytter du kommunens baner skal du selv have petanque kugler med. Vi har i klubben 5 medlemmer som spiller petanque, men med så mange baner i byen, så er der plads til mange flere spillere. Hvad enten man vil deltage i klubben, eller bare mødes en aften med andre som har lyst til at spille.

I Vorbasse Krocket & Petanque Klub har vi fundet på, at lave en Facebook gruppe ”Petanque i Vorbasse”. Hvis du er interesseret i at møde andre som spiller petanque i klub eller uden at være i klub, så kan du deltage i gruppen. Måske der er flere som gennem gruppen kunne aftale at mødes og spille. Måske der er nogle som kunne syntes, at 200,- kr. ikke er nogen herregård i årskontingent, for også at melde sig i klub, men det er bestemt ikke noget krav for at deltage i gruppen. Ønsker man at benytte klubbens baner og udstyr skal man selvfølgelig være medlem.

 

Når byen allerede har 5 baner, og en ny har været med på tegnebordet til det nye torv, så må der være en del som har lyst til at spille.

 

Facebook gruppen: https://www.facebook.com/groups/264483941303473/

 

Mvh

Vorbasse Krocket & Petanque Klub

 

http://vorbasse.dk/sport-fritid/udendoers-sport/krocket-og-petanque.html

Renovering af petanquebanerne.

En gruppe af medlemmer var tirsdag den 9. juni 2020 mødt op for at skuffe, rive og tromle petanquebanerne. Det var et stort arbejde, og det var klart, at banerne trængte til et nyt lag stenmel. Det blev derfor regnet ud, hvor meget vi skulle bruge, og der blev lavet aftale om afhentning af stenmel, samt inviteret til arbejdsdag igen tirsdag den 16. juni.

Den 16. mødte vi igen op kl. 9, og Erik, som havde været noget tidligere i gang, holdt allerede med den første trailerfuld stenmel. Vi var 5-6 personer til at fordele sten mel over hele petanque arealet i en tykkelse på 3 cm. Da det lå jævnt fordelt, blev det slæbt, tromlet og vandet, og så håber alle der hjalp, at banerne igen bliver gode at spille på.

Petanque 2011.

Vorbasse Krocket og Petanque Klub har fået nye spilledragter lige før den nye DGI-turnering starter 2011.

Desværre lykkedes det ikke for klubben at få tilmeldt nogen hold til dette års petanqueturnering.