Parturneringen 2020

Vorbasse Krocket & Petanque Klub har 2 par tilmeldt i parturneringen.

2. division pulje 3: Egon Hansen / Tonny Brandt Andersen blev vinder af 2. division pulje 3, og er videre til finalestævne i Næsbjerg. De er som vinder af puljen også rykket op til 1. division næste år.

3. division pulje 2: Jens A. Pedersen / Birger Enevoldsen sluttede som nr. 2 lige efter Tistrup, som vandt alle deres 6 kampe.  

Finalestævne i Næsbjerg den 9. august 2020.

DM i parturneringen afholdes den 5. september i Møldrup.

Finalestævnet bliver ændret, da der gælder corona forsamlingsforbud frem til og med august måned.

Par turneringen 2019

Parturneringen i DGI Sydvest blev spillet søndag den 11. august 2019 i Nordenskov. Vorbasse Krocket & Petanque Klub havde to par med i turneringen.

Ib Svendsen og Tonny Andersen var tilmeldt i række A1 pulje 1 og opnåede en 3. plads. Det samme gjorde Birger Enevoldsen og Jens A. Pedersen i række A1 pulje 2. Det er kun puljens 1. plads der giver adgang til DM i Ørnhøj, så de 2 par må bare prøve igen til næste år.

 

 

Par turnering 2018 i Næsbjerg.

Par turneringen 2018 blev spillet i Næsbjerg den 12. august. Her skulle der findes de par, som skulle gå videre til DM der i år spilles i Ramløse på Sjælland.

Vorbasse stillede med to par i række A1. Række A1 blev spillet i 2 puljer, og Jens A. Pedersen / Birger Enevoldsen var i pulje 1, hvor de spillede sig frem til en 2. plads. Det andet par Ib Svendsen / Tonny Andersen var i pulje 2, og med 20-4 og 20-3 i de 2 første kampe så alt jo godt ud, men efter frokostpausen var de uheldige at tabe den sidste kamp, og da modspillerne stod med 3 vundne kampe, betød det endnu en 2. plads til Vorbasse.

Resultatet betyder ingen op- og nedrykning, så de 2 par kan deltage i række A1 igen til næste års parturnering, og mund ikke de gør det.

Landsmesterskabet i parturneringen bliver i år desværre uden deltagelse fra Vorbasse.

Par turnering 2017.

Stævnedato: Søndag 13 august 2017, i Nordenskov.

Fra Vorbasse deltog Birger Enevoldsen og Jens Pedersen i mesterrække M2, hvor det blev til en 5. plads. I række C1 deltog Annie Birkelund og Tonny Andersen som sluttede på en 2. plads.

Annie Birkelund og Tonny Andersen deltog i parturnering DM i Grenå, da parret på første pladsen havde trukket sig. Her lykkedes det at vinde de 3 første kampe, men i den sidste gik det desværre galt. Det betød, at to hold havde 3 vundne kampe, og at vi desværre ikke havde samlet point nok til at vinde på point. Vores ringe trøst var, at vi vandt den indbyrdes kamp mod dem der vandt DM.

Sydvestjysk par turnering 2016

Vindere af Sydvestjysk Par turnering 2016 i Næsbjerg. Vinderne gik videre til DM i Møldrup.

C2 Tonny Brandt Andersen og Claus Andersen.

A1 Birger Enevoldsen og Jens Pedersen.

Par turneringen 2015.

Erik Andersen og Christian Poulsen blev vindere af par turneringens række C2 i Oksbøl den 16. august 2015.

Par turnering 2014.

Fra Vorbasse deltog Ingrid og Ejvind Beck i række M2, Annie Birkelund og Gundhild Skovbjerg i række B2 pulje 1, Christian Poulsen og Claus Andersen der blev nr. 2 i række C2 pulje 1 og Birger Enevoldsen og Peter Lauersen der vandt række B1 pulje 1.

De to sidstnævnte par gik videre til landsmesterskab i Skørping Nordjylland den 13. september 2014.

Vinder af par turnering 2013.

Vorbasse krocket har i 2013 haft 5. hold med i DGIs par turnering, og her blev et enkelt hold puljevinder.

Det var Ingrid og Ejvind Beck, der blev vinder i A1, og skal dermed også deltage ved landsmesterskabet i Holstebro.

Ved landsmesterskabet i Holstebro blev det til en flot andenplads.

Sommerens flotte resultater 2010.

Vorbasse Krocket- & Petanqueklub har haft flere hold med i DGI´s turnering for par, og her blev hele tre hold puljevindere.
Disse flotte resultater betød, at de havde kvalificeret sig til at deltage i den afsluttende runde, som blev spillet i Skads/Andrup søndag den 22. august.
I A1 blev Knud Sørensen og Kristian Johansen nummer 2 og i A2 sluttede Jens Andersen og Jørgen Laursen på en 3. plads, og endelig i B1 blev der også en 2. plads til Birger Enevoldsen og Henry Pallesen.

Det er pæne resultater og de viser, at klubben forsat er på vej frem.

Endelig har klubben en lille chance, idet klubbens A1 hold i holdturneringen også blev vinder af deres pulje. Her spillede Jens Anker Pedersen, Kristian Johansen, Egon Hansen og Ejvind Beck. De skal spille finale i Horne den 29/8.

Par turnering 2009.

Vinder af række A2 i par turnering 2009, Niels Thisgaard og Peter Lauersen.